Ad

Slider

Şifa Yolu Ekoturizm Çalışma Grubu Çalışmalarına Başladı.

 Bilindiği gibi Sakin Şehir Güdül Şifa Yolu Projesi bir çalıştay ve akabinde yapılan arazi çalışmalarıyla başladı. Çalıştay sonrası yayımlanan rapor ile projenin başlangıç hikayesi kayt altına alınmış ve proje ekibinin sahayı gözlemlemesi sağlanmıştır. Aromaterapi çalışma grubu Şifa Yolu Ziyaretlerine devam etmektedir. Bu kapsamda Güdül'ün şifalı destinasyonları ziyaret edilmekte ve proje faaliyetleri için görüşmeler devam etmektedir. Başlangıç raporu; https://www.beslersifa.com/2022/06/sifa-yolu-projesi-ilk-raporunu-yaymlad.html

Proje ekibinin de bulunduğu Ekoturizm çalışma grubu ile proje sahasında çalışmalar başladı. Çalışmada Orman Yüksek Mühendisi Ali Dervişoğulları, Doğa Gezginleri Ali Şen, Yardımcı pesonel Ahmet Faruk Çevik, Proje ekibinden Recep Kahriman ve proje koordinatör yardımcısı Mustafa Çetin katıldı. Yapılan toplantılara muhtarlar yanında sırasıyla Yeşilöz köyünden Adalet Karadayı ve Tahtacıörencik köyünden Adnan Durmuş katılım sağladı.

Sonuç olarak

Çalışma Grubu güzergah üzerinde çalışmalar yaptı. Ekoturizm yolu için veriler toplanırken yapılacak avan proje için istişareler yapıldı. Proje kapsamında uzlaşı sağlanması için çalıştay yapılacak ve projenin alt yapı çalışmaları yapılacaktır.


FAYDALI BİLGİLER

GEF Küçük Destek Programı (SGP) Türkiye destekli "Sakin Şehir Güdül Şifa Yolu Projesi" başladı.
Besler Şifa Atölyesi mihmandarlığında şifalı destinasyonlara dair eğitimler düzenleniyor. Projeye dahil olanlar ile "Şifa Yolcuları" kurulmuştur. Siz de Şifa Yolcularına katılarak eğitimlerden ve fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Proje başlangıç raporu; https://www.beslersifa.com/2022/06/sifa-yolu-projesi-ilk-raporunu-yaymlad.html

Şifa Yolcuları instagram hesabı; www.instagram.com/ankarasifayolculari

Şifa Yolculuları youtube kanalı; https://youtube.com/channel/UC1B_P2QeI3kRELRj7nPP9-Q

Sosyal Medya çalışması için hastagler; #ŞifaYolu #Güdül #Ankara #SGPTurkiye #BeslerŞifa #BeslerŞifaAtölyesi #YeşilOrmanOkulu #TıbbiveAromatikBitkiler #aromaterapi #fitoterapi #ekoturizm #etnobotanik

Şifa Yolcuları başvuru formu ile Besler Şifa Atölyesi'nde yüzyüze ve Ankara civarında yapılan programlara katılabilirsiniz. 
Şifa Yolcuları Başvuru Formu; https://docs.google.com/forms/d/1aU1NmPzahZk-Gt0E1zq7r30YlgzPB916YHkVZ3tQcxA/edit





0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mega Menu

blogger
© www.beslersifa.com | Her hakkı sağlıklıdır.
Coded by @suleymancetinx | ile yapılmıştır.