Ad

Slider

Ankara Şifa Yolcuları faaliyetlerine başladı

 Kapsamında proje faaliyet lerinin bulunabildiği ve Öncü Çalı koordine edilmesi için yukarı Şifa Yolcuları faaliyetlerine başladı.

Ankara Şifa Yolcuları ilk olarak Güdül İlçesi civarında önemli destinasyonlar için video görüntüleri hazırladı. Toplamda hazırlanan 30 video hem kurulan Instagram hesabına ve hem YouTube kanalına yüklenmeye başlandı. Böylece proje alanının bilinirliği arttırmaya yönelik faaliyetler başlamış oldu. 

Proje Koordinatörü Cemille Çetin yaptığı açıklamada; Projemiz eko turizm çalışma grubu ve aroma terapi çalışma grubu olarak 2 ayrı ekip ile devam ediyor. Gazeteler, dergiler ve video platformlarında projenin görünürlüğü için faaliyetlerimize devam ediyoruz. WhatsApp grubumuz ile bu faaliyetleri birbirimize duyuracağız. Projemiz ekoturizm tabanlı Şifa yolu destinasyonları belirlenmesi ve bu destilasyonlarının geliştirilmesiyle hitam olacak. Bu destinasyonları geliştirmenin en önemli yollarından birisi de eğitim olduğunu düşünüyoruz ve kurumları işbirliğini sağlamaya yönelik çalışmalara önem veriyoruz. Diğer yandan demo geziler ve ziyaret programları ile de projemiz ilerleyecek." dedi.

Ankara Şifa Yolcuları WhatsApp grubu; 



0

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mega Menu

blogger
© www.beslersifa.com | Her hakkı sağlıklıdır.
Coded by @suleymancetinx | ile yapılmıştır.